ILVS CONCEPT ZERO

Rakkaat ystävät.

(Lakimiehemme ohjeistuksesta johtuen…) Tämä sivu on omistettu vastuullisuudelle. Vaikka pidämmekin hauskanpidosta ja pienten paheiden tuomasta piristyksestä harmaan arjen keskellä, on velvollisuutenamme tarjota teille tätä huvia ehdottomasti hyvän maun sallimissa rajoissa. Emme halua, että kukaan vahingoittaisi terveyttään pysyvästi. 

Toivoisimme siis mitä syvimmin, että tuotteitamme käytettäisiin kohtuudella ja ensisijaisesti tupakkatuotteiden aiheuttamien haittojen ehkäisyyn. Nikotiini ei ole harmiton kemikaali ja sen on tieteellisesti todettu aiheuttavan riippuvuutta. 

Koska haluamme tuottaa asiakaskunnallemme parhaan mahdollisen elämyksen, tasapainotamme vaakakuppeja tarjoamalla polun paheettomampaan elämään. Tästä syystä aiommekin tuoda markkinoille myös täysin nikotiinittoman vaihtoehdon – ILVS ZERO:n.

Johtuen Aurora Mint – makuisten pussien jättimäisestä suosiosta, koimme luontevaksi kanavoida revontulten roihun myös TÄYSIN nikotiinittomaan vaihtoehtoon. Koostumus, sekä maku ovat ennallaan.

Alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua sitomattomalle ennakkotilauslistalle:

Concept Zero ennakkotilaus

Ennakkotilaajaksi liittyminen ei sido sinua ostoon.

ILVS ei sovellu kissanpennuille.

Paperit kiitos!

Olethan jo täyttänyt 18 vuotta?